top of page

Algemeen

Bij B&L kan je inschrijven voor de vooropgestelde data en formules maar is er ook de mogelijkheid om ons in te schakelen voor je feestje, vrijgezellen, verjaardagspartijtje, navorming, bijscholingen, enz... Heb je dus zelf een groepje mensen en wil je graag een workshop uit ons aanbod (KLIK HIER) boeken op een zelfgekozen datum ... DAT KAN! Contacteer ons voor beschikbare data! ​

 

Net zoals in al onze andere workshops vinden we totaalbeleving heel belangrijk en is er ook altijd verse koffie of thee met lekkers. Voor feestjes kan er uiteraard aan meerprijs ook voor cava worden gezorgd.

 

Omdat we het gezellig willen houden en een optimale begeleiding willen garanderen werken we met kleine groepjes (max 8 deelnemers, min 5).

Reglement

Wanneer je bij ons inschrijft voor een workshop kan het natuurlijk ook zijn dat je er door omstandigheden niet bij kan zijn. We stellen daarom een paar belangrijke regels op in ons huisreglement.

Annulatie workshop:

• 30 dagen voor aanvangsdatum: het volledige bedrag wordt terugbetaald

• vanaf 14 dagen voor aanvangsdatum: 50% van het workshopbedrag wordt terugbetaald.

• van 13 tot 8 dagen voor aanvang van de workshop: 30% wordt terugbetaald

• vanaf 7 dagen voor aanvang kan het workshopbedrag niet meer worden terugbetaald.

U mag uiteraard wél altijd iemand anders naar de workshop laten komen indien u zelf verhinderd bent, graag op voorhand een mailtje hiervoor zodat ook wij op de hoogte zijn aub.

Reservaties en betalingen: 

Workshops kunnen enkel geboekt en betaald worden via de website. Wie een privé workshop aanvraagt die krijgt vooraf een factuur via email en hoeft dit niet via de website te doen. Wij doen geen reservaties via telefoon en ontvangen geen cash.

bottom of page