top of page
Bonnie & Lily is een fijne plek waar mensen samenkomen om grafische en illustratieve workshops te volgen.

Ik hou erg van mijn werk als freelance grafisch ontwerper en illustrator en geniet er ook van om mensen creatief te begeleiden. Door mijn werk als docent kom ik met heel wat kinderen, jongeren en volwassen in contact. Ik vind het geweldig om mensen te coachen, ze te voeden met alle kennis die ik bij elkaar heb gespaard door mijn jarenlange ervaring in het vak.

 

De focus in dit atelier ligt op alle teken/illustratietechnieken in het domein van de grafische vormgeving en illustratie.

Omdat ik zelf een gezelligheidsmens ben vind ik een totaalbeleving heel erg belangrijk. Bij Bonnie & Lily krijg je daarom ook altijd bij elke workshop verse thee of koffie met wat lekkers er bij. Wanneer je bij ons een workshop volgt gaan we resoluut voor een gezellige, leerrijke ervaring in een ongedwongen kader.

Omdat een atelier in werking niet alleen door mezelf kan gedragen worden doe ik ook soms beroep op externe ervaren docenten in het vakgebied. Volg ons zeker online, via instagram, facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier onderaan.

Sarah Van Osselaer 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf zo op de hoogte van onze nieuwe workshops

bottom of page